Clark Atlanta University

Képzeljük azt, hogy mind őrültek vagyunk! Ez megmagyarázna minket egymásnak. Megfejtene sok rejtélyt.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Theodore Montgomery

Multik: -

Profile & PmAllison Railway

Multik: -

Profile & PmTop site
FRPG Top Sites - Magyarország
Facebook csoport
Gyorslinkek:

Szabályzat
Canon karakterek
Karakterlap sablon
Play by foglaló
Keresett karakterek
chatbox
Kiemelt társoldalak
Latest topics
» Sin City - Chicago, a bűnok városa
Kedd Jún. 10, 2014 5:34 am by Vendég

» Immortas before and after the dark
Vas. Május 18, 2014 1:55 am by Vendég

» Kárhozottak cirkusza
Kedd Ápr. 22, 2014 3:20 am by Vendég

» Hyori & Lee
Szomb. Márc. 29, 2014 12:03 am by Sun HyoRi

» Aktuális hírek
Pént. Márc. 21, 2014 8:44 pm by Theodore Montgomery

» Wendy O'Connell
Szer. Márc. 19, 2014 6:31 am by Wendy O'Connell

» Keresett karakterek
Kedd Márc. 18, 2014 1:04 pm by Arielle Wagner

» Game of Thrones
Hétf. Márc. 17, 2014 2:41 am by Theodore Montgomery

» Gang Wars
Vas. Márc. 16, 2014 2:22 am by Theodore Montgomery


Share | 
 

 Csoportleírások

Go down 
SzerzőÜzenet
Theodore Montgomery
Grafika
Theodore Montgomery


TémanyitásTárgy: Csoportleírások   Csüt. Feb. 20, 2014 7:07 am

Csoportleírások

Helyiek - Egyszerű, hétköznapi emberek, akik szabadon élhetik és élvezhetik a szürke hétköznapokat. Ők a városunk büszke lakói, akár törzsgyökeresek, akár évekkel ez lőtt költöztek ide. A lényeg, hogy már jó ideje köztünk vannak, nem ideiglenesen érkeztek és nincsenek is átutazóban.

Közalkalmazottak - Közalkalmazásban lévő, dolgozó emberek. Ők lehetnek akár a rend és fegyelem bátor és büszke őrei, lehetnek akár orvosok, ápolók, akik másokon segítenek... A lényeg, hogy a közösség javát szolgálják.

Turisták - Külföldi látogatók, akik ideiglenesen tartózkodnak a városban, hogy megtekintsék a nevezetességeket, látnivalókat és amit csak szeretnének, amire csak kíváncsiak.

Tanárok - Gondolom ez a kifejezés senki számára sem idegen és lefogadom, hogy mindenkinek megvan róluk a véleménye. A tanárok a fiatal szabad lelkek megkeserítői, akik nap mint nap azon munkálkodnak, hogy némi tudást és tapasztalatot adjanak át minden egyes generációnak.

Elmezavarodottak - Zavarodott elméjűek, akik nem tudják kellő pontossággal érzékelni, tapasztalni, megmagyarázni az őket körülvevő eseményeket. A legtöbben nem is hinnék, de talán pontosan ők azok a személyek, akik mindvégig tisztán látják mi folyik körülöttünk.

Média - Azok a fiatalok, akik kellően nyitottak, érdeklődnek az egyének és a közösségek sorsa iránt, könnyen „megtalálják a hangot” az emberekkel, érdeklődnek a rádióban, televízióban, sajtóban, internetes kommunikációban, a reklám terén végzett munka iránt.

Grafika - A grafika különböző szakterületein (képgrafika, alkalmazott grafika, illusztráció) képezünk vizuális és rajzi kultúrával rendelkező, önálló véleményalkotásra, valamint a szakmai feladatok igényes megoldására alkalmas kreatív szakembereket, művészeti asszisztenseket. A grafika szak alapvetően
három helyiségből: egy számítógépes stúdióból, egy rajzi műteremből és egy grafikai műhelyből áll.

Építészet - Az épületek tervezése mellett számos egyéb területen is  kiterjedhet a kivitelezés, gyártás, szolgáltatás, vállalkozások, szakhatósági munka, sőt a kutatás területére is. Az alapszak elsősorban épületek kivitelezésére, a megvalósítás előkészítésére képesít.

Divattervezés - A divat-és stílustervezőnek rálátása van az öltözködés történetére és a mai trendekre, a modern technológiákra, valamint ismeri és alkalmazni tudja a tervezés szempontjait. Divatstílusoknak, divatirányzatoknak megfelelő kollekciókat állít össze a megrendelő elképzeléseit figyelembe véve... Magas szintű rajzi képzés: divatgrafikát, krokizást, számítógépes tervezést is tanulnak, betekintést nyernek a divatfotózás folyamatába, a castingtól a stylist munkáján át a prezentáció elkészítéséig végigkövetik a folyamatokat. Megismerkednek a felhasznált alapanyagok (textíliák, bőr, szintetikus anyagok) tulajdonságaival, alkalmazásuk lehetőségeivel.

Tudományok - Itt leginkább a természet- és társadalomtudományokra kell gondolni, mint például a fizika, kémia, biológia, pszichológia, szociológia, filozófia és mi egymás. Lényegében szabadon határozhatod meg, hogy egész pontosan itt mit szeretnél tanulni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Csoportleírások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Clark Atlanta University :: Mindenek előtt... :: Első lépések-
Ugrás: